Retourneren

RETOURBELEID

Beslis je binnen de 14 dagen na aankoop dat je een item wilt retourneren of omruilen? Gelieve deze terug te sturen naar het volgende adres:

 

Dos chicas

Paardsdemerstraat 2 BUS 3

3500 Hasselt

 

! Items buiten de termijn van 14 dagen na aankoop worden niet aanvaard !

Gelieve een kleine opmerking toe te voegen aan je zending met vermelding van bestelnummer, adres en of je een terugbetaling of ruiling van je aankoop wenst.

 

ARTIKEL RUILEN

Wens je je artikel in te ruilen voor een ander artikel of maat, vermeldt het artikel of de maat die je in ruil wenst te ontvangen.

Enkel items die nieuw, ongebruikt en met alle bijhorende tags worden geretourneerd worden geaccepteerd. Voldoet je retourzending niet aan eerst vermelde eisen, zal het pakje naar jou worden teruggestuurd. 

 

Let op! Afgeprijsde artikelen in sale of met een kortingscode kunnen NIET worden geretourneerd. 

 

TERUGBETALING

Zodra uw retour is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Vervolgens wordt je teruggave verwerkt en wordt een tegoed terug gestort via dezelfde betaalmethode als de oorspronkelijke bestelling betaald werd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via instagram of via email op info@doschicas.be, we helpen je graag verder.